Kuhinje Marles – še vedno najboljše

Če kupujete novo kuhinjo, potem ste gotovo obiskali kar nekaj trgovskih centrov, kjer so vam na voljo kuhinje najrazličnejših proizvajalcev. Večina jih je tujih, saj nam od slovenske industrije pohištva ni ostalo kaj veliko, a vseeno imamo še vedno tudi na področju proizvodnje kuhinj vsaj dve odlični slovenski blagovni znamki, ki ju ne smemo zanemariti: kuhinje Gorenje in kuhinje Marles! Gre za dva programa istega lastnika, oba pa odlikuje kakovost, s katero se marsikateri tuj proizvajalec ne more pohvaliti.
S kuhinjami Marles lahko kakovostno in sodobno opremimo kakršno koli kuhinjo, si zagotovimo ugodne cene, poleg tega pa imamo še dober občutek zaradi zavesti, da smo se odločili za domačega proizvajalca.

Kakšne so prednosti kuhinj Marles?

Marsikdo se odloči za kuhinjo Marles zaradi tega, ker so njihove kuhinjo oblikovno dovršene in prijetnega videza. So modne, a hkrati preproste, podajo se tako v manjše kot večje kuhinjske prostore, v hiše in stanovanja.

Kuhinje Marles

Nato pa marsikoga navduši dejstvo, da nudijo kuhinje Marles izjemen nabor elementov in dodatne opreme, da je možna izbira med najrazličnejšimi materiali in barvami tako v mat kot sijaj izvedbi, da dobijo na kuhinjo dolgo garancijo … Vsi namreč vemo, da je kuhinja nekaj, kar kupujemo na daljši rok oziroma nam bo služilo gotovo več kot deset let,najverjetneje pa celih dvajset ali še več let – in to pomeni, da je treba izbrati tako kakovost kot takšen dizajn, da bo kuhinja tudi po dveh desetletjih videti prijetna in prav nič zastarela.

Povezava med Marlesom in Gorenjem

Gotovo veste, da je Marles v lasti Gorenja – oziroma ste to izvedeli sedaj, ob branju članka. Je to pomembno? Zagotovo. Vsi vemo, da veljajo Gorenjevi gospodinjski aparati in bela tehnika za izjemno kakovostne in marsikdo si želi svojo kuhinjo opremiti prav z Gorenjevim štedilnikom, pečico, pomivalnim strojem, napo, hladilnikom …

YouTube video

Če se odločite za nakup kuhinj Marles, ste lahko prepričani, da se bodo Gorenjevi aparati čudovito podali vanje, prav tako pa velja preveriti, ali vam v salonu pohištva ne ponujajo ob nakupu kuhinj Marles tudi možnosti nakupa aparatov Gorenje po znižani ceni. Sicer pa Marles redno skrbi tudi za druge akcije, v katerih lahko dobite kuhinjo po ugodnejši ceni.

Kam po kuhinjo Marles?

Eden največjih ponudnikov kuhinj Marles je salon pohištva Prevc, kjer vam kuhinjo izrišejo in poskrbijo za vse potrebno svetovanje – tako bo vaša kuhinja zagotovo kar najbolj funkcionalna. Poleg kuhinje lahko izberete tudi vso belo tehniko in tudi dodatke, na primer steklene stenske obloge. Seveda pa pri Prevcu nudijo tudi vse ostalo pohištvo, ki ga potrebujete za vaš dom, torej lahko dobite vse na enem mestu in si tako prihranite veliko časa ter odvečnih poti.

Objave iz iste kategorije: