Havbni pomivalni stroji za čisto, zanesljivo ter učinkovito pomivanje

Pomivanje je zagotovo umazano pa tudi težko delo. Na točno to pa so pripravljeni sodobno zasnovani havbni pomivalni stroji. Ti lahko vključujejo kar štiri izjemno učinkovite sisteme filtracije. Pri 1. stopnji voda iz rezervoarja steče skozi ploščato sito. To umazanijo transportira v valjasto sito, kjer se v 2. stopnji umazani delci zanesljivo filtirajo iz vode. Število in trajanje ročnih ciklusov čiščenja učinkovito zmanjšata visoka obremenitev z umazanijo ter preprosto upravljanje valja.

Spodnji del sita v 3. stopnji poskrbi, da lahko tudi najmanjši predmeti ne morejo blokirati črpalke. V zadnji stopnji pa poseben sistem poskrbi, da se iz vode filtrira najbolj drobne delce umazanije, kot je na primer kavna usedlina.

Ključne prednosti modernega in kakovostnega havbnega pomivalnega stroja

Moderni havbni pomivalni stroji so praviloma opremljeni s pametnim zaslonom na dotik. Vsebujejo higienski koncept, variabilno prilagoditev tlaka pomivanja, povratno zajemanje toplotne odpadne vode, povratno zajemanje toplote odpadnega zraka ter avtomatsko havbo.

Pomivanje je zagotovo umazano pa tudi težko delo. Na točno to pa so pripravljeni sodobno zasnovani havbni pomivalni stroji.

Na zaslonu havbnega pomivalca torej deluje pameten zaslon na dotik. Omogoča upravljanje s samo enim gumbom. Ker je barvni zaslon zelo občutljiv, z njim lahko upravljate tudi z rokavicami. Vse funkcije pa lahko prikličete s pomočjo nekaj preprostih upravljalnih ravni.

Pomivalni stroji z avtomatsko havbo

Proizvajalci pomivalnih strojev vam omogočajo tudi takšne z avtomatsko havbo. Ti havbni pomivalni stroji zato niso samo udobni, temveč tudi nadvse praktična izbira. To pomeni, da vam stroja ni treba upravljati z uporabo sile. To pa ne nazadnje pomeni tudi razbremenitev za osebje v pomivalnici.

Pokrov pomivalca se zapre z enostavnim pritiskom na gumb; preko zaslona ali pa ergonomsko nameščenega gumba. Ciklus pomivanja pa se nato zažene povsem samodejno. Na koncu programa se havba samodejno dvigne. S tem signalizira, da je ciklus pomivanja končan.

Moderni havbni pomivalni stroji so praviloma opremljeni s pametnim zaslonom na dotik. Vsebujejo higienski koncept, variabilno prilagoditev tlaka pomivanja, povratno zajemanje toplotne odpadne vode

Kaj omogoča variabilna prilagoditev tlaka pomivanja

Sodobno zasnovani havbni pomivalni stroji so opremljeni tudi z variabilno regulacijo vodnega tlaka. Poseben sistem omogoči natačno prilagoditev vodnega tlaka posamezni vrsti posode in priboru ter stopnji umazanije. To pomeni, da so tanki kozarci in drobljive skodelice pomite pod nižjim tlakom, trpežnejša posoda pa pod višjim.

S pomočjo variabilne prilagoditve tlaka pomivanja je umazanija zanesljivo odstranjena. Lahka in občutljiva vrsta posode pa se obzirno obdela ter ostane v povsem varnem položaju.

Gostinska oprema najboljših proizvajalcev

Oprema za gostince mora biti v prvi vrsti kakovostna, ne glede na to, ali je nova ali rabljena. To je v precej veliki meri seveda odvisno od samega proizvajalca oziroma ponudnika tovrstne opreme. Na našem trgu je veliko ponudnikov, ki prisegajo na vrhunske domače pa tudi tuje proizvajalce.

Gostinska oprema je torej lahko nova ali pa rabljena. Ne nazadnje si takšno opremo lahko tudi izposodite. Večina ponudnikov vam na srečo omogoča vse troje.

Zakaj je rabljena oprema za gostinstvo lahko odlična ideja

V asortimanu številnih podjetij vam je na voljo tudi kaj rabljenega. Rabljena oprema za gostince je lahko prav vedno odlična ideja za preverjanje poslovne priložnosti pa tudi za dovolj uspešen začetek poslovne poti.

Na voljo vam je na primer rabljena oprema za slaščičarne, pekarne, sladoledarne. Izbirate lahko med ledomati, kavnimi aparati, mlinčki za kavo in še bi lahko naštevali. Po želji pa vam ponudnik lahko na zelo učinkovit način pomaga pri načrtovanju vašega novega gostinskega lokala. Sicer pa tako nova kot tudi rabljena oprema za gostinstvo do vas pride brez težav. Ponudniki so vam jo pripravljeni pripeljati tudi na dom oziroma na želeno lokacijo.

Parno konvekcijske peči so nepogrešljiv delovni aparat

V sodobno opremljeni gostinski kuhinji so tudi parno konvekcijske peči postale nepogrešljiv delovni aparat. Parni konvektomat deluje po principu treh elementov. To so para, vroči zrak ter kombinacija pare ter vročega zraka. To uporabniku omogoča več različnih načinov priprave hrane.

Gostinska oprema je torej lahko nova ali pa rabljena. Ne nazadnje si takšno opremo lahko tudi izposodite. Večina ponudnikov vam na srečo omogoča vse troje.

Omenjena vrsta gostinske opreme vam torej omogoča pečenje s suhim zrakom, kombinirano pečenje z uporabo vročega zraka ter pare, kuhanje s paro, ki jo ustvarja lasten generator pare. Prav tako vam ponudi tudi pregrevanje jedi s suhim zrakom, obnovo termično obdelane hrane ter spremenljivo kuhanje za obdelovanje občutljive hrane s paro.

YouTube video

Celovita rešitev in vrhunska kakovost za vaš gostinski lokal

Če ste torej na začetku svoje poslovne poti na področju gostinstva, je treba najti tudi ponudnika, ki vam bo omogočil kar celovito rešitev ter vrhunsko kakovost za vaš gostinski lokal.

Kar nekaj izvrstnih ponudnikov gostinske opreme vam je na voljo tudi na spletu.

Objave iz iste kategorije: