Kopalniški bloki

Vse za naš dom na enem mestu

Ko prenavljamo ali opremljamo svoj dom povsem na novo, je dobro, da se lahko zanašamo na določeno podjetje ali pa trgovino, kjer bomo lahko kupili tudi večino izdelkov ter pohištva, ki ga nujno potrebujemo, da se bomo lahko v kratkem času vselili. Vse za naš dom na enem mestu pa lahko najdemo tudi na spletu. Čeprav je nekoč veljalo, da smo take izdelke ter pohištvo iskali tudi po tujini in tako zapravili kar nekaj časa in tudi denarja, danes lahko kupujemo kar od doma. Vse, kar je pri tem potrebno, je dostop do spleta ter udoben sedež, s katerega lahko mirno nakupujemo.

Tokrat se bomo osredotočili na prenovo kopalnice. V nadaljevanju bomo zato predstavljali kose pohištva ter izdelke, ki jih v ta prostor ne smemo pozabiti postaviti, in sicer ne glede na to, ali dom samo prenavljamo ali pa ga opremljamo popolnoma na novo.

Vrhunski kopalniški bloki na spletnih policah trgovine Dom24

Zagotovo ste že kdaj nakupovali ali pa vsaj obiskali spletno trgovino, ki se ponaša z vrhunsko prodajo vsega, kar potrebujemo za svoj dom. Na vstopni spletni strani trgovine vas bodo pozdravile raznovrstne kategorije, ki bodo kazale na to, s čim vse lahko opremite svoj dom. Tako boste lahko izbirali pohištvo za vaše dnevne sobe, jedilnice, kuhinje, spalnice, pisarne, kopalnice in nenazadnje tudi za vaš vrt. Tudi zanj je namreč pomembno, da je primerno opremljen, če želimo na njem početi tudi kaj posebej koristnega.

Kopalniški bloki

Oprema za naše kopalnice je torej samo ena od številnih kategorij, s katerimi se lahko pohvali trgovina Dom24. Vemo, da se kopalniško pohištvo običajno navezuje predvsem na izbrano keramiko v tem prostoru. Kopalniški bloki pa so v največji meri odvisni predvsem od velikosti kopalniškega prostora. Trgovina nam na razpolago ponuja komplete ali pa posamezne kose elementov, ki jih bomo postavili v svoje kopalnice. Kopalniški bloki pa so tudi sicer nepogrešljivo pohištvo v prav vsaki kopalnici, ne glede na to, koliko je velika.

Kopalniški bloki odlične kakovosti

Vsi kopalniški bloki, med katerimi lahko izbiramo v tej priljubljeni spletni trgovini, imajo skupni imenovalec. Ta pa je, da so prav vsi odlične kakovosti, saj so narejeni iz povsem vrhunskih materialov. Najpogosteje vsebujejo ogledalo s poličko, umivalnik in dve visoki omari. Zanje pa je značilno, da so dobavljivi v najrazličnejših barvah. Umivalniki so narejeni iz keramike. Najpogosteje pa lahko izbiramo med belo mat in črno visoki sijaj barvo ali pa belo mat in rdečo visoki sijaj, priljubljena pa je tudi bela mat in bela visoki sijaj barva.

Kopalniški bloki

Kopalniški bloki so tudi najrazličnejših dimenzij. Tako je pomembno, da natančno vemo, kateri kopalniški blok, ki je na spletnih policah, bi lahko popolnoma ustrezal naši kopalnici. To je odvisno predvsem od dimenzij omar, ki jih je pred nakupom obvezno potrebno preveriti. Preveriti je potrebno še dimenzije vseh ostalih elementov, ki sestavljajo določeni kopalniški blok. Pri tem mislimo tudi na omarico, ki se nahaja pod umivalnikom in tudi na omarico, ki vsebuje ogledalo.

Kopalniški bloki priznanega proizvajalca Leya

V spletni trgovini Dom24 bomo slej ko prej naleteli tudi na izjemno priljubljene kopalniške bloke, ki se ponašajo s tem, da veljajo za izdelke priznanega svetovnega proizvajalca oziroma blagovne znamke Leya. Mnogi, ki jih že uporabljajo, vedo, da so to kopalniški bloki, ki jih je na prodajne police postavil italijanski proizvajalec pohištva. Tovrstni bloki se ponašajo z vrhunsko izbranimi materiali.

YouTube video

Na robovih blokov je prav poseben trak, po katerem je priljubljena znamka tudi poznana. Vodila predalov bloka so kovinska, umivalnik pa je narejen iz najbolj kakovostne keramike. Njihova ogledala imajo LED razsvetljavo, za katero vemo, da je ima številne prednosti. Omarice in predali vsebujejo tudi tiho zapiranje, kar je za marsikaterega sodobnega kupca zelo pomemben podatek. Barva, po katerih so tovrstni kopalniški bloki poznani, pa je bela visoki sijaj, ki se izvrstno kombinira z beljenim hrastom.

Sestavni elementi kopalniškega bloka Leya

Izbrani kopalniški blok, ki nam je še posebej padel v oči, je sestavljen iz več elementov. V ospredju je omara z enojnimi vrati, nato pa je še omara s trojnimi vrati. Poleg tega je sestavljen še iz omarice, ki se nahaja pod umivalnikom ter ogledala in keramičnega umivalnika. Vse dimenzije naštetih elementov lahko preverimo na spletni strani trgovine, prav tako lahko prevrimo tudi prav vse njihove cene, ki na splošno veljajo za zelo ugodne.

Objave iz iste kategorije: